Hva de tre kunstbildene på bloggen betyr for meg

1

11. april 2017 av Eline

Jeg har lyst til å si noe om de tre bildene jeg har på bloggen, hva de representere og betyr for meg.

Det nye bakgrunnsbildet på bloggen har jeg fått lov til å bruke av kunstneren Heidi Eljarbø Morrell Andersen. Jeg har kjent Heidi i mange år. Hun er en fantastisk kvinne og et stort eksempel for meg. Hun har skrevet mer om seg selv her på bloggen. Da jeg så dette bildet, fikk jeg følgende tanker: Vi kvinner kan være et fyrtårn som sprer lys for andre som befinner seg i tåken. Vi kan være en sikker havn for andre når de befinner seg i stormen. Jeg ønsker å være en slik kvinne og dette bildet minner meg om dette. Men det hender at jeg selv befinner meg i tåken og i stormen. Da er det jeg som trenger lyset fra fyrvokteren..

Det gamle bakgrunnsbildet var av kunstneren Greg Olsen. Han er fra USA, men i fjor sommer dukket han plutselig opp i kirken her i Oslo. Jeg ble nesten «star struck», for jeg synes han maler noen fantastiske bilder. Jeg fikk tatt han i hånden og vasket den selvfølgelig ikke! 😉 Dette maleriet symboliserer «the divine feminine» som er vikig for meg. Jeg tenker på mine forfedre som har gått foran meg og leder vei. Maleriet minner meg på at vi aldri er alene.

På facebook-siden til bloggen brukte jeg en lang stund bibelverset «kjærlighet svikter aldri» som profilbilde. Dette verset erfarer jeg gang på gang viktigheten av. Det er ikke alltid lett i hverdagens «kjas og mas» å møte potensielle utfordringer med kjærlighet og forståelse. Men de gangene jeg klarere det, blir resultet så mye bedre enn om jeg hadde kjeftet, vært sur eller sarkastisk. Jeg merker det på jobben, med barna mine og i ekteskapet. Jeg vil si det gjelder for alle situasjoner i møter med andre mennesker. Ikke alltid lett, men verdt å ha som ideal. Jeg tenker også på de personene som ikke svikter meg i sin kjærlighet. Å være omgitt av dette gir trygghet og hjelp for å utvikle et sunt selvbilde.

– Eline

 

En tanke om “Hva de tre kunstbildene på bloggen betyr for meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Google translate

Translate this blog into different languages...

Arabic English Finnish French German

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Arkiv

%d bloggere like this: