Velkommen!

3

Hei!

Så hyggelig du tittet innom, varmt velkommen!IMG_0422

Denne bloggen dreier seg om kvinner som inspirerer meg. Jeg intervjuer kvinner med en stemme som jeg ønsker skal bli hørt. Kvinner fra alle samfunnslag med ulike prioriteringer, utfordringer, interesser, gleder og sorger. Det som binder de sammen, er deres tro.

Videre så inneholder bloggen informasjon om mormonene gjennom ulike innfallsvinkler ut i fra en kvinnes perspektiv. (Enkelte ganger menn også! ) Jeg skriver også artikler der jeg deler mine egne betraktninger på livet og om min personlige tro som medlem av  Jesu Kristi Kirke av Siste dagers Hellige.

Jeg har enkelte ganger blitt møtt med et stereotypisk bilde av meg selv som medlem av dette kirkesamfunnet. Jeg har kjent på ubehaget ved å bli ilagt meninger og holdninger på bakgrunn av andres erfaringssekk med mitt trossamfunn. «Eline er mormoner, ergo må hun være sånn og tenke slik». Som om jeg ikke er et selvstendig, tenkende individ. Som om jeg er en nikkedukke og kun sier amen og ja takk. Dette kan irritere meg. Jeg er bare meg selv og kan ikke puttes i en mal og i et ferdig konstruert tankesett.

Jeg har ønsket å være som «alle andre» uten en usynlig merkelapp i panna. Men hva betyr det? Med årene har jeg forstått mer. For det er jo ikke mulig å «være som alle andre». Vi har alle vår unike personlighet og erfaringsbakgrunn som er med å farge samfunnet vi er en del av.

Jeg håper denne bloggen kan inspirere til åpenhet, nysgjerrighet og aksept for ulikheter. Jeg håper den kan rive ned noen eventuelle fordommer og stereotyper. Mennesker og livet er spennende. Religion er spennende og tiltider trøblete. Jeg håper denne bloggen først og fremst kan være til inspirasjon og glede, uansett religiøst ståsted.

Så ta en kikk på «kategorier» og «stikkord» for å finne aktuelle tema som kan være av interesse for deg 🙂

Bloggen kan også følges på FB: https://www.facebook.com/mormonkvinne/ 

God lesning!

-Eline

Årsaken til at jeg startet denne bloggen og motivasjonen min for å fortsette, kan du lese om her.  Min egen trosreise kan du lese om her.)

 

Kontakt meg gjerne på: elineamundsen@hotmail.com

3 tanker om “Velkommen!

 1. Roald Berg sier:

  En fantastisk og svært inspirerende blogg som du har laget Eline! Jeg tar virkelig av meg hatten for denne. Det er så mange fine tanker, idèer, levd liv og erfaringer, fra mange trofaste og dyktige kvinner! Lykke til videre dere som skriver her!
  Hilsen en beundrer, Roald

 2. Så morsomt og interessant at du tar på deg en slik fantastisk oppgave 😀😀😀
  Bildet hvor jeg er med i bestyrelsen i Oslo ward ,måtte jeg bare sende ut
  på Facebook!!!!!! Håper du tilgir det ,skjønne deg 💚💛
  En stor glad klem fra Liv som vil følge deg med største glede 😊😊😊

  • Eline sier:

   Hei Liv, så hyggelig å høre fra deg og tusen takk for gode ord! Hehe så det var deg😀😀 det er så morsomt med gamle bilder, bare gøy at du deler videre! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Google translate

Translate this blog into different languages...

Arabic English Finnish French German

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Arkiv

%d bloggere like this: